1128049_vogelvlucht_A-verkleind.jpg

Waar wilt u graag wonen?

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor fase 2 van het project De Industrieel in Zaandam. Middels onderstaand inschrijfformulier kunt u aangeven naar welke appartementen uw voorkeur uitgaat.

De inschrijving is pas definitief zodra u een ontvangstbevestiging heeft ontvangen. 

De verkoop van de appartementen is inmiddels gestart, op basis van uw belangstelling kunnen wij u een beschikbaar appartement aanbieden, of komt u op de reservelijst. 

Indien wij u een appartement kunnen aanbieden, zullen wij een afspraak met u inplannen om de informatie van het appartement met u door te nemen. Kunnen wij u niet direct een appartement aanbieden? De komende weken vinden de gesprekken met de optanten van de appartementen plaats. Zodra er toch een appartement van uw voorkeur beschikbaar komt, nemen wij direct contact met u op. 

Verder geldt dat er per (toekomstig) huishouden slechts één inschrijfformulier mag worden ingeleverd. Op dubbele inschrijvingen wordt vooraf gecontroleerd en deze formulieren worden uitgesloten van deelname. Tevens is de inschrijving is niet overdraagbaar. De koop-/aanneemovereenkomst wordt uitsluitend op naam gesteld van de inschrijver/partner die vermeld is op het inschrijfformulier.

Heeft u al een digitaal dossier (iDD) omdat u voor fase I heeft ingeschreven? Dan kunt u inloggen via deze link. U kunt uw woningvoorkeur via het iDD wijzigen. 

Alvast hartelijk dank voor uw inschrijving.

 

Uw contactgegevens

Bouwplaats

* verplichte velden